Filter
MBA
Франция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Изследване на устойчивата икономика в Франция. Научете за програми по Изследване на устойчивата икономика в Франция.

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Изследване на устойчивата икономика в Франция. Вземете MBA в Франция. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Франция тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Изследване на устойчивата икономика, Франция

ESLSCA Business School

В края на обучението, студенти и стажанти, бъдещи специализирани експерти, обучени в добри практики за устойчивост и овладяване на предизвикателствата на Устойчивото разв ... [+]

Цели и ползи от програмата

В края на обучението, студенти и стажанти, бъдещи специализирани експерти, обучени в добри практики за устойчивост и усвояване на предизвикателствата на Устойчивото развитие / ЦУР - КСО за оптимизиране на трансформацията, адаптацията и работата на организациите, ще може да:

Разбиране на контекста на възникването на КСО и Устойчивото развитие / SDG / Парижкото споразумение за климата, целите, преследвани от тези модели, съществуващите връзки между тях, както и начина, по който те въздействат върху модерното управление на капиталистическите предприятия и организации като цялоОвладяване на добрите практики, очаквани от организациите по отношение на КСО - Устойчиво развитие (SD)Подходящи инструменти за вземане на решения за операционализиране на CSR-SD: управление на инструменти за оценка и диагностика, разработване на препоръки и планове за действие, водеща и пилотна промяна, оценка на мониторинга на стъпки от съответните показателиПо-добро разбиране на ползите за компаниите, организациите и териториите от ангажимента за КСО - SD; да повиши активността на участниците по въпросите на устойчивото развитие, да разработи убедителна комуникационна стратегия и да подобри подхода на организациитеРазгръщане на политики и стратегии в областта на околната среда и устойчивото развитие по отношение на значими въпроси в сектори или държавиПоемане и управление на иновативни проекти в областта на околната среда и устойчивото развитиеСъздаване и надзор на системи за управление, които могат да бъдат сертифицирани или не са сертифицирани, които са насочени към конкретни цели, като: ръководството, отговорно за дейността на събитието; отговорно управление на покупките или интегриране на въпросите за SD / CSR в процеса на закупуване; управление на риска;... [-]
Франция Paris
Октомври 2019
Английски,Френски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски