MBASTUDIES

Намерете MBA програми в Унгария тук!

Унгария има опит бързо развитие и силна икономика през последните десетилетия, с което много бизнес и образователни възможности в страната. Унгария има дълга история на висшето образование и академични институции са първокласен. Студентите, преследващи MBA в Унгария ще се насладят на модерните градове, отлични условия, богата култура, и живописни пейзажи.

С MBA в Унгария, студентите имат възможност да се изследват много области на бизнеса. MBA в Унгария студентите могат да изследват теми в курсовата работа като управленски икономика, финансов мениджмънт, бизнес право, организационна теория и поведение, маркетинг и стратегическо управление, наред с много други. Студентите, които преследват и MBA в Унгария ще се научите как бизнес теория се прилага към реалния свят на бизнес практики и ще се научат да мислят критично и стратегически.

Ако MBA в Унгария звучи представлява интерес за вас, а след това да погледнем чрез опциите по-долу, за да намерите програмата, която търсите!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Budapest Metropolitan University
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 семестри
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Най-новите теоретични и практически знания и умения, които обхващат всички сектори на бизнеса, са включени в нашия MBA. В допълнение към важните фундаментални курсове (Икономи ...

Научете повече

MBA в управление на данни

International Business School – Budapest
MBA
<
Редовно
Английски
Кампус

Уникалният ни MBA в програмата за управление на данни е трансформационен опит, който има за цел да развие основни професионални и меки умения, за да подхранва лидерите на 21-в ...

Научете повече