MBASTUDIES

Туризъм и хотелиерство в Латвия. Научете за програми по Туризъм и хотелиерство в Латвия.

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Туризмът и гостоприемството са учебни програми, които могат да подготвят студентите за множество кариерни пътеки от мениджъри на събития до мениджъри на ваканционни курорти. Студентите, които завършват програмата, могат да намерят работа в световен мащаб поради придобитите умения, които могат да бъдат полезни в почти всяка страна.

Латвия, официално Република Латвия, е държава в района на Балтийско море от Северна Европа. Тя граничи на север от Естония, на юг от Литва, на изток с Русия, и на югоизток с Беларус. Латвийците са една от балтийските хора, културно, свързани с литовците. Capital е Riga който е дом на Университета на Латвия с повече от 23 000 записани ученици.

Туризъм и хотелиерство в Латвия. Вземете MBA в Латвия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Латвия тук!

1 резултата за Туризъм и хотелиерство, Латвия Filter

MBA стратегическо управление на туризма

Turiba University
MBA
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Проучванията в стратегическото управление на туризма подготвят студентите за работа по целия свят. Това е чудесна възможност за студентите, които виждат кариерата си в междуна ...

Научете повече