MBA-obrazovanie.com

Технологични изследвания в Париж. Научете за програми по Технологични изследвания в Париж! Технологични изследвания

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

Технологични изследвания в Париж. Вземете MBA в Париж. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Париж тук! Технологични изследвания

4 резултата за Технологични изследвания, Париж Filter

MBA в управлението на големи данни и процеса на вземане на решения

ESLSCA Business School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Франция Париж + още 1

Разбиране на функционирането на организацията и средата й, за да може да създаде таблото за управление, за да ги следва и с итеративна логика да се адаптира и адаптира, използвайки най-добрите инструменти компютър.

Рискове по MBA, международна сигурност и киберсигурност

L'Ecole de Guerre Economique
Кампус Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Франция Париж

Въпросът за материалната безопасност на компаниите вече не може да бъде отделен от проблема с нематериалните заплахи, които засягат икономическия живот чрез компютърните мрежи и интернет.

MBA Управление на риска, международна сигурност и киберсигурност

L'Ecole de Guerre Economique
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Франция Париж

Въпросът за материалната безопасност на компаниите вече не може да бъде отделен от проблема с нематериалните заплахи, които засягат икономическия живот чрез компютърните мрежи и интернет.

MBA в управлението на информационните технологии ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Онлайн обучение Редовно обучение 15 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Тампа Франция Париж + още 2

Програмата за управление на информационните технологии (MBA) е предназначена да посрещне нововъзникващите пазарни потребности на ИТ специалистите.