MBA-obrazovanie.com

Програми по Технологичен мениджмънт. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Една MBA е в степен, която помага на хората да подобрят тяхната текуща работна ситуация, увеличаване на заплатата си, и да се грижи за бизнес страната на всяка индустрия. С MBA в Management Technology, технологични реалности са реализирани и пуснати да работят за подобряване на бизнеса, които се занимават с все по-променящата се индустрия. Така че, това, което е MBA по мениджмънт Technology?

Технологията е с висока употреба като индустрия включва използването на компютри и софтуер, за да се съхранява, обработва, да защитава, да изпращате и получавате информация. Ученикът, който иска MBA в Management Technology не само разбира значението на иновациите, но също така належащата нужда за това как, че иновациите трябва да се организира и насърчава да се оптимизира неговото въздействие. Тази програма подчертава анализ продукт от финансова гледна точка, как да се оценят зараждащи се тенденции, комуникационни умения, които се възползват тийм билдинг и др.

Комбинацията на определено ниво на техническа експертиза с желание за създаване и изпълнение на ефективни бизнес стратегии за подкрепа и насърчаване технология е контур за успех в тази програма. От гледна точка на бизнеса, едно от предизвикателствата на управлението на технологията е ясна комуникация. A технология професионалист, който показва поглед върху разходите структура, поведението на клиентите и тенденциите в промишлеността, и който може да бъде връзка между отделите, е безценен актив за една компания.

MBA програми се различават по отношение на разходите, в зависимост от институцията, а планът за степен. Най-добре е да разследва най-различни програми, за да видите кои от тях привежда най-доброто за графици и финанси учениците.

Една съвременна програма степен, че укрепва способността да мислят стратегически и превежда бизнес цели в технологични реалности е атрактивен през областта на технологиите. Добро лидерство и административни умения са в нарастващото търсене в технологичните отдели.Кариери включват Компютърни и информационни системи мениджър, главен технологичен директор и директор по информационни технологии (ИТ). Отговорности могат да обхващат поддържането на здравето на техническата инфраструктура на компанията, както и очертаване и прилагане на своята визия. В крайна сметка, тези позиции помагат донесе възможности за светлина.

В днешната глобална икономика, технологичната индустрия не познава граници. Можете да учи и да завърши магистърска степен по управление на технологиите от почти всяка точка на планетата. Онлайн обучение ви помага да постигнете вашите образователни цели, като е достатъчно гъвкава, за своя график и график. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

10 резултата за Технологичен мениджмънт Filter

MBA в управлението на информационните технологии

Institute of Accountancy Arusha
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Февруари 2020 Танзания Аруша Дар ес Салам + още 2

Тази програма е направен специално за висшисти и мениджърите на средно ниво, които имат намерение да се разбере ролята на информационните технологии в областта на стратегическото управление.

магистърска степен по бизнес администрация (управление на технологиите)

K L University
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2020 Индия Гунтур

Академична програма е набор от курсове, предлагани от университета, че един студент да се откажете и да завърши предвидените кредити, за да се класират за присъждане на научна степен по който академична програма.

магистърска степен по бизнес администрация с концентрация в областта на информационните технологии

PATTEN UNIVERSITY
Онлайн обучение Съединени Американски Щати Оукланд САЩ онлайн

Учителят по бизнес администрация е професионална степен, призната във всички индустрии. Учениците първо да участват в една интегрирана учебна програма разглеждане на функционалните области на бизнеса, а след това да персонализират управление на знания и умения, като изберете концентрация.

магистърска степен по управление на информационните технологии

Boise State University College of Business & Economics
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Boise

Осигурява висока търгуеми и уникални умения, необходими за ефективно функционира в тези ръководни длъжности

магистър по бизнес администрация / управление на технологиите

University of Phoenix Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Феникс + още 1

В специалността MBA / TM, студентите ще създадат сложни сценарии за решаване на бизнес проблеми, като използват умения и компетенции, усвоени по време на програмата

MBA онлайн управление на цифровата трансформация (ISG EPITA)

IONISx
Онлайн обучение Задочно обучение 18 месеца Отворено кандидатстване Франция Франция онлайн Алжир Алжир Онлайн Белгия Белгия онлайн Канада Канада онлайн Република Конго Конго ROC (Бразавил) Онлайн Кот Д'Ивоар Кот д'Ивоар Онлайн Френска Гвиана Френска Гвиана Онлайн Френска Полинезия Френска Полинезия Онлайн Габон Габон Онлайн Ливан Ливан онлайн Лихтенщайн Лихтенщайн онлайн Люксембург Люксембург Онлайн Мадагаскар Мадагаскар Онлайн Мартиника Мартиника Онлайн Мавриций Мавриций онлайн Нигер Niger Online Реюнион Реюнион онлайн Швеция Швейцария онлайн + още 34

Управлявайте стратегическите предизвикателства на дигиталната и глобалната трансформация на икономиката и разработете 360 ° визия за компанията да се възползва от висотата.

MBA в цифровата трансформация

ENAE Business School
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Испания Мурсия

Магистърът по бизнес администрация MBA, специализиран в дигиталната трансформация на ENAE Business School на ваше разположение знанията, опита, уменията и техниките, преживяни за оптимално управление и администриране на компании в световен мащаб.

Магистърска програма по управление на технологиите (MBA / MA)

NIT Northern Institute of Technology Management
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 24 месеца Октомври 2020 Германия Хамбург

Направете следващата стъпка в кариерата си! Магистърската програма на NIT (MA / MBA) в областта на технологичното управление Ви подготвя за отговорни ръководни и управленски задачи. Съдържанието е специално пригодено към изискванията на променящата се работна среда чрез високо ниво на практически опит и базирано на проекти обучение.

MBA в управлението на информационните технологии ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Онлайн обучение Редовно обучение 15 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Тампа Франция Париж + още 2

Програмата за управление на информационните технологии (MBA) е предназначена да посрещне нововъзникващите пазарни потребности на ИТ специалистите.

Двойна MBA програма на Васеда-Нанянг

Waseda Business School
Кампус Редовно обучение 14 месеца Запитване на информация Япония Токио Сингапур + още 1

Двойната MBA програма на Waseda-Nanyang е ускорена 14-месечна програма, която съчетава силните страни на две от най-добрите бизнес училища в Азия. Той се фокусира върху глобалния бизнес и управлението на технологиите и е единствената програма за магистърска степен по магистърски програми в света, която започва в Сингапур и завършва в Токио.