MBA-obrazovanie.com

Технологичен мениджмънт в Съединени Американски Щати. Научете за програми по Технологичен мениджмънт в Съединени Американски Щати.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Технологичните управленски умения могат да създадат солидна основа за ръководни кадри в технологично ориентирани индустрии. Студентите могат да изберат да се съсредоточат върху специалности като ролята на CIO или CTO, ръководейки техническия персонал, стратегическото планиране, стартирането на иновативни технологии и въпросите, свързани с киберсигурността.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Технологичен мениджмънт в Съединени Американски Щати. Вземете MBA в Съединени Американски Щати. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Съединени Американски Щати тук!

4 резултата за Технологичен мениджмънт, Съединени Американски Щати Filter

магистърска степен по бизнес администрация с концентрация в областта на информационните технологии

PATTEN UNIVERSITY
Онлайн обучение Съединени Американски Щати Оукланд САЩ онлайн

Учителят по бизнес администрация е професионална степен, призната във всички индустрии. Учениците първо да участват в една интегрирана учебна програма разглеждане на функционалните области на бизнеса, а след това да персонализират управление на знания и умения, като изберете концентрация.

магистърска степен по управление на информационните технологии

Boise State University College of Business & Economics
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Boise

Осигурява висока търгуеми и уникални умения, необходими за ефективно функционира в тези ръководни длъжности

магистър по бизнес администрация / управление на технологиите

University of Phoenix Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Феникс + още 1

В специалността MBA / TM, студентите ще създадат сложни сценарии за решаване на бизнес проблеми, като използват умения и компетенции, усвоени по време на програмата

MBA в управлението на информационните технологии ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Онлайн обучение Редовно обучение 15 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Тампа Франция Париж + още 2

Програмата за управление на информационните технологии (MBA) е предназначена да посрещне нововъзникващите пазарни потребности на ИТ специалистите.