MBA-obrazovanie.com

Технологичен мениджмънт в Япония. Научете за програми по Технологичен мениджмънт в Япония.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Тази специалност е перфектно съчетание на технологии, свързани с науките за образование и управление. Това означава, че MBA в технологии за управление на учебния план обхваща технически познания, както и методология за бизнес. Освен, че по тази специалност обхваща и ИТ и телекомуникационни технологии за управление.

Япония е островна държава в Източна Азия. Намира се в Тихия океан, тя се намира в източната част на Японско море, Китай, Северна Корея, Южна Корея и Русия, простираща се от Охотско море на север до Източнокитайско море и Тайван на юг.

Технологичен мениджмънт в Япония. Вземете MBA в Япония. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Япония тук!

1 резултата за Технологичен мениджмънт, Япония Filter

Двойна MBA програма на Васеда-Нанянг

Waseda Business School
Кампус Редовно обучение 14 месеца Запитване на информация Япония Токио Сингапур + още 1

Двойната MBA програма на Waseda-Nanyang е ускорена 14-месечна програма, която съчетава силните страни на две от най-добрите бизнес училища в Азия. Той се фокусира върху глобалния бизнес и управлението на технологиите и е единствената програма за магистърска степен по магистърски програми в света, която започва в Сингапур и завършва в Токио.