MBA-obrazovanie.com

Технологичен мениджмънт в Сингапур. Научете за програми по Технологичен мениджмънт в Сингапур.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Курсовете по управление на технологиите могат да помогнат на студентите да се подготвят за кариера в челните редици на технологичните иновации. Специалитетите могат да включват проектиране на технологични планове, информационна сигурност, жизнени цикли на технологични системи, управление на разрушителни технологии и набиране на капитал за финансиране на развитието.

Сингапур, официално Република Сингапур, е Югоизточна Азия остров град-държава от южния край на Малайския полуостров, 137 км северно от екватора. Редица чуждестранни университети, бизнес-училища и специализирани институти също настройка на азиатските си кампуси в Сингапур. Сингапур е една от най-безопасните големите градове в света, като почти всяка мярка.

Технологичен мениджмънт в Сингапур. Вземете MBA в Сингапур. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Сингапур тук!

1 резултата за Технологичен мениджмънт, Сингапур Filter

Двойна MBA програма на Васеда-Нанянг

Waseda Business School
Кампус Редовно обучение 14 месеца Запитване на информация Япония Токио Сингапур + още 1

Двойната MBA програма на Waseda-Nanyang е ускорена 14-месечна програма, която съчетава силните страни на две от най-добрите бизнес училища в Азия. Той се фокусира върху глобалния бизнес и управлението на технологиите и е единствената програма за магистърска степен по магистърски програми в света, която започва в Сингапур и завършва в Токио.