MBA-obrazovanie.com

Технологичен мениджмънт в Индия. Научете за програми по Технологичен мениджмънт в Индия.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Курсовете по управление на технологиите могат да помогнат на студентите да се подготвят за кариера в челните редици на технологичните иновации. Специалитетите могат да включват проектиране на технологични планове, информационна сигурност, жизнени цикли на технологични системи, управление на разрушителни технологии и набиране на капитал за финансиране на развитието.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Технологичен мениджмънт в Индия. Вземете MBA в Индия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Индия тук!

1 резултата за Технологичен мениджмънт, Индия Filter

магистърска степен по бизнес администрация (управление на технологиите)

K L University
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2020 Индия Гунтур

Академична програма е набор от курсове, предлагани от университета, че един студент да се откажете и да завърши предвидените кредити, за да се класират за присъждане на научна степен по който академична програма.