MBASTUDIES

Технологичен мениджмънт в Индия. Научете за програми по Технологичен мениджмънт в Индия.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

MBA в технологично управление е програма, предназначена за студенти, които искат да построят по-голям кариера в областта на технологиите за управление. Целта на тази програма е да даде на студентите с управление важното, специализирани в областта на технологиите. Тъй като технологията е постоянно напредва, компаниите трябва да имат хора, които са способни да преработват бизнес ситуации, в този променящ се сектор. Магистърска степен в тази област ръцете ви с инструменти, за да работят си през този сложен свят на технологиите.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Технологичен мениджмънт в Индия. Вземете MBA в Индия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Индия тук!

1 резултата за Технологичен мениджмънт, Индия Filter

магистърска степен по бизнес администрация (управление на технологиите)

K L University
MBA
Юли 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Академична програма е набор от курсове, предлагани от университета, че един студент да се откажете и да завърши предвидените кредити, за да се класират за присъждане на научна ...

Научете повече