MBA-obrazovanie.com

Програми по Наука за данните. Научете за най-добрите MBA програми тук!

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Програми по Наука за данните. Търсене на програми по Наука за данните. Научете цялата информация за програмите, спестете време, контактирайте университетите тук!

9 резултата за Наука за данните Filter

Анализ на данните за MBA

University of Central Missouri
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Warrensburg + още 1

Нашата програма използва подход за учене чрез опит, за да внесе реални бизнес предизвикателства в класната стая, така че да можете да практикувате уменията, от които се нуждаете, за да окажете влияние във вашата организация. Програмният факултет включва добри практики за управление, както и практически умения, включително количествен анализ, ефективна комуникация, лидерство и работа в екип. Завършилите MBA притежават умения за стратегическо и фактическо вземане на решения и са готови да поемат ръководни позиции.

Програма за следдипломна квалификация по данни

Indian School of Management & Entrepreneurship
Кампус Редовно обучение 3 семестри Юли 2020 Индия Parel

Програмата подготвя студентите да проучат и да се потопят в нови възможности в ерата на данните,

MBA - Данни

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

Специализацията на MBA-Data Analytics се фокусира върху два аспекта на областта на науката за данни: използване на теоретични модели в събирането, проектирането и анализа на количествени и качествени данни и реалния процес на създаване и внедряване на решения, базирани на тези данни.

MBA в управление на данни

International Business School – Budapest
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Унгария Будапеща

Уникалният ни MBA в програмата за управление на данни е трансформационен опит, който има за цел да развие основни професионални и меки умения, за да подхранва лидерите на 21-ви век.

MBA - Концентрация в данните за анализ

Key West University
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Февруари 2020 Съединени Американски Щати Джаксънвил

Учебната програма на KWU MBA осигурява професионалисти от началото до средата на кариерата с практическите умения и компетенции, необходими за ускоряване на кариерата им в бизнеса.

Анализ на данните за MBA

University of Baltimore, Merrick School of Business
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Маунт Върнън + още 3

Специализацията на MBA в Data Analytics дава възможност на студентите да се възползват от познанията за предсказуемите анализи, придобити в основните курсове на MBA, и да подготвят основните принципи за данни, които подпомагат бизнес стратегиите. Тя позволява на студентите да се връщат на работното си място със знания в ръка, за да направят въздействие.

Онлайн Магистър по Бизнес Администрация с Данни Анализ

Nottingham Trent University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 30 месеца Януари 2020 Великобритания Великобритания онлайн

Използвайте силата на големи данни, за да повлияете на стратегията във вашата организация с онлайн MBA с Data Analytics от Nottingham Trent University. Онлайн MBA с Data Analytics ще ви даде разбиране за целия жизнен цикъл на големи данни: заснемане, организиране, анализиране, извличане на заключения и действия, за да се спечелите ливъридж или конкурентно предимство, като ви дадохте с изключително желания набор от умения, които ще бъдат изключително атрактивни до бъдещи работодатели.

Онлайн MBA

Nottingham Trent University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 години Април 2020 Великобритания Великобритания онлайн

Чрез лидерския фокус, индивидуалното наставничество и ученето през целия живот, този 100% Онлайн MBA е съобразен с индивидуалните нужди, за да осигури всичко, което е необходимо, за да заемете кариерата си на нови висоти. Персонализирайте своя онлайн MBA със специализация в Data Analytics.

MBA (Анализ на данните)

Arden University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 60 месеца Януари 2020 Великобритания Ковънтри + още 1

Тази онлайн MBA (Data Analytics) програма от Arden University е предназначена за практикуващи мениджъри, които искат да предприемат стъпка до стратегическа роля; фокусиране върху лидерски качества, устойчивост на бизнеса и разработване на стратегически модели.