MBASTUDIES

Online Семеен бизнес в Мадрид - Виж за Семеен бизнес програми в Мадрид

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Online Семеен бизнес Oslo - Вземи си Семеен бизнес в Мадрид. Съберете цялата програма Семеен бизнес информация. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Семеен бизнес, Мадрид Filter

Официална магистърска степен по бизнес администрация, специализирана в семейния бизнес

ID Digital School
MBA
<
Задочно обучение
<
9 месеца
испански
Кампус

Заглавието на официалната магистърска програма по мениджмънт на семейния бизнес има предимно професионална ориентация. Тази официална магистърска степен по бизнес администраци ...

Научете повече