MBASTUDIES

Управление на рисковете в Люксембург. Научете за програми по Управление на рисковете в Люксембург.

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Процесът на определяне, анализ и приемане или за предприемане на мерки за намаляване на рисковете се нарича управление на риска. Студентите се научават да анализират потенциалните загуби или рисковете, свързани с инвестиции и впоследствие да вземат правилното действие.

Люксембург, официално Великото херцогство Люксембург, е без излаз на море страна в Западна Европа, граничи с Белгия, Франция и Германия.

Управление на рисковете в Люксембург. Вземете MBA в Люксембург. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Люксембург тук!

1 резултата за Управление на рисковете, Люксембург Filter

Управление на риска в предприятията

Luxembourg School Of Business
MBA
MSc
Септ. 2020
Английски
Кампус

Тази опция е предназначена за професионалисти, които искат да научат или актуализират своите умения и способност да допринасят за планирането и изпълнението на рисковете за пр ...

Научете повече