MBA-obrazovanie.com

Проучвания за устойчиво развитие в Швеция. Научете за програми по Проучвания за устойчиво развитие в Швеция.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Проучвания за устойчиво развитие в Швеция. Вземете MBA в Швеция. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Швеция тук!

4 резултата за Проучвания за устойчиво развитие, Швеция Filter

Онлайн MBA в Устойчиво управление

Sustainability Management School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 36 months Февруари 2020 Швеция Switzerland Online + още 1

Нашата онлайн програма е 100% онлайн! Това е възможност за напредване в кариерата и развитие на нови умения в областта на управлението на устойчивостта.

Магистър по бизнес администрация (MBA) в Устойчиво управление

Sustainability Management School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 years Февруари 2020 Швеция Gland + още 1

Преобладаващо професионално ориентирано образование, което отговаря на днешните предизвикателства, свързани с устойчивостта!

онлайн финанси MBA и устойчивост - Университета в Къмбрия (UK)

Robert Kennedy College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 years Отворено кандидатстване Швеция Zürich Switzerland Online Великобритания City of Carlisle + още 4

The MBA по финанси и квалификацията устойчивост осигурява цялостна въведение в областта на устойчивото финансиране с анализ на социалните, етичните и управление размерите на различните сектори на финансови услуги, и оценява съответните инициативи от страна на частни и в полза на обществото перспективи.

онлайн MBA енергия и устойчивост - Университета в Къмбрия (UK)

Robert Kennedy College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 years Отворено кандидатстване Швеция Zürich Switzerland Online Великобритания City of Carlisle + още 4

Целта на тази MBA програма е да ви предостави възможност да се включат в едно преживяване, което ще подобри способността си да се развиват и да доведе на дневен ред за устойчивост, която се фокусира върху промяна в енергийния сектор. Той може да действа като катализатор за знанията си и се влеят нови перспективи за вашите професионални цели.