MBA-obrazovanie.com

Науки за устойчиво развитие в Франция. Научете за програми по Науки за устойчиво развитие в Франция.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Науки за устойчиво развитие в Франция. Вземете MBA в Франция. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Франция тук!

1 резултата за Науки за устойчиво развитие, Франция Filter

Специализира магистърска степен по КСО и устойчиво развитие

ESLSCA Business School
Кампус Задочно обучение 1 година Октомври 2019 Франция Paris

В края на обучението, студенти и стажанти, бъдещи специализирани експерти, обучени в добри практики за устойчивост и овладяване на предизвикателствата на Устойчивото развитие / ЦУР - КСО, за оптимизиране на трансформацията, адаптацията и работата на организациите. Освен това следва да се отбележи, че МАБ подготвя много стари работни места, които да се развиват и да се появяват нови работни места.