MBASTUDIES

Online Продажби в Германия - Продажби програми в Германия

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Наличието на MBA в продажбите, подготвя ученици за постоянните промени и несигурност на световния пазар. Тази програма предвижда най-новите познания, както и мнения холистични и приложения на моделите на управление, прилагани за постигане на отлични продажбени цели. Добавяне на MBA за вашето заглавие, е предназначено за работодателите да знаете, че сте на прав мениджър продажби или изпълнителната те имат нужда.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Online Продажби в Германия - Вземете Online Продажби в Германия. All Online информация Продажби. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Продажби, Германия Filter

MBA Wine, Sustainability & Sales

MBA
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
4 семестри
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine indu ...

Научете повече