MBASTUDIES

Online Предприемачество в Италия - Предприемачество програми в Италия

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Програмите MBA по предприемачество подготвят студентите за управляване на собствен бизнес. Курсовете, които се изучават в тези програми, обхващат брой различни концепции, от изграждане на силна база за бизнес до точни методологии за подбор на персонал и управление на продажби за перспектива.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Online Предприемачество в Италия - Вземете Online Предприемачество в Италия. All Online информация Предприемачество. Спестете време и се свържете с училището тук!

2 резултата за Предприемачество, Италия Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA)

European School of Economics
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

ESE MBA има отличителен подход към бизнес обучението и лидерството чрез комбиниране на най-актуалната теория за управление на бизнеса с най-добрите бизнес практики със специал ...

Научете повече

MBA ниво 1

BAU International Academy of Rome
Годишна програма MBA
<
Редовно обучение
<
12 месеца
Английски
Кампус

Уникална MBA програма, преподавана на английски език, с смесена формула от 3 месеца обучение в Рим с акцент върху марката Made in Italy и 9 месеца курсове, които трябва да бъд ...

Научете повече