MBASTUDIES

Програми по Право. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Магистър по бизнес администрация е следдипломна квалификация за лица, които изучават управлението на бизнеса и неговите подкатегории. Те могат да включват счетоводство, финанси, бизнес операции и маркетинг.

Какво представлява МВА в правото? Степента на юридическите проучвания е предназначена да предостави на бизнес лидерите и мениджърите твърдо разбиране на закона и как то се отнася до бизнес политиките и операциите. В тази програма студентите могат да очакват да проучат основните проблеми, които засягат корпоративните финанси, стратегическото управление, законодателството, организационното поведение, конституционното право и други теми. За да завършат степента си, от студентите може да се изисква да напишат изчерпателна теза като начин за демонстриране на знанията си за закона.

Завършилите юридическа програма често притежават силни аналитични умения за мислене, както и силно усещане за правилно и неправилно. Много от завършилите отстъпват с етична отговорност, която далеч надминава другите. " Всяка от тези особености може да се окаже ценна в бизнеса и в живота.

Разходите за МВА в правото варират от училище до училище и зависят от редица фактори. Продължителността на програмата и местоположението са два от най-големите фактори, които оказват влияние върху крайната цена.

Някои предполагат, че лице, което получава своята степен по право, трябва да стане адвокат. Докато се превърне в адвокат е опция за завършилите, юридическата степен отваря вратата за много други вълнуващи възможности. Завършилите програмата могат да намерят успех като професионални съветници, специалисти по разрешаване на конфликти, посредници, политици, банкери, професори или предприемачи. Степента в правните науки е интердисциплинарна и много организации имат все по-голяма нужда от хора с такова образование.

Много институции за висше образование предлагат юридически степени, като онлайн курсовете се увеличават с популярност, тъй като онлайн курсовете предлагат удобство за тези, които работят на пълен работен ден или имат други отговорности. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Право Filter

Онлайн MBA Legal Leadership - University of Cumbria (UK)

Robert Kennedy College
MBA
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

MBA се утвърди като високо ценена, уважавана следдипломна квалификация, която предлага на кандидата задълбочено разбиране на бизнес практиките, заедно с умения за оперативно у ...

Научете повече

JD / MBA съвместна програма

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
MBA
Juris Doctor
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата на JD / MBA е съвместна програма степен на Морис A. Дийн училище по право в Hofstra университет и Hofstra университет Франк G. Zarb училище по бизнес. Програмата е ...

Научете повече

магистърска степен по бизнес право и връзки с обществеността

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
MBA
<
Редовно
<
Задочно
<
16&nbsp;-&nbsp;20 месеца
Английски
Онлайн обучение

В края на Master (MBA) в бизнес право и връзки с обществеността програма за проучване на завършилите ще съчетават теория със собствената си работа Опит и показват добро познав ...

Научете повече