MBASTUDIES

MBA в Санта Анита, Перу, Разгледайте MBA програми в Санта Анита.

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Перу, официално Република Перу, е държава в Западна Южна Америка. Перу има около 80 университета с много повече частни университети, които не са публични. Основният език все още е испански, но има някои курсове, специално създадена за чуждестранни студенти.

MBA Санта Анита. Вземете MBA степен в Санта Анита. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Санта Анита тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Universidad de San Martín de Porres
MBA
Март 2021
<
Редовно
<
4 семестри
испански
Кампус

Основната цел на програмата е да усъвършенства професионалисти със значителни умения, лидери на най-високо ниво, способни да генерират и развиват напреднали знания в бизнес ад ...

Научете повече

Магистърска степен по международен бизнес Двойна степен: Международни MBA, предоставени от HFU

Universidad de San Martín de Porres
Магистър
MBA
Март 2021
<
Редовно
<
20 месеца
испански
Кампус

Магистърската програма в международния бизнес Double Degree International MBA има за цел да развие в участниците теоретични и практически елементи, които им позволяват: ...

Научете повече