MBASTUDIES

Online Международна търговия в Франция - Международна търговия програми в Франция

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Търговията е огромна част от това, което кара света да се наоколо, и тези, които учат международната търговия може да бъде в състояние да направи разлика от упражнява професионална дейност в тази област. Позиции като анализатор на съответствието, специалист внос и търговия и инвестиции офицер всички могат да бъдат опции.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Online Международна търговия в Франция - Вземете Online Международна търговия в Франция. All Online информация Международна търговия. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Международна търговия, Франция Filter

Магистърска степен по бизнес специализация в областта на търговията - пазарни финанси

ESLSCA Business School
MBA
Апр. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Френски
Кампус

Тази специализирана MBA осигурява необходимите умения за работа на всички медии и всички видове пазари. Неговият начин на набиране е много приспособен към тази изключителна пр ...

Научете повече