MBASTUDIES

Online Международна търговия в Малайзия - Международна търговия програми в Малайзия

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Търговията е огромна част от това, което кара света да се наоколо, и тези, които учат международната търговия може да бъде в състояние да направи разлика от упражнява професионална дейност в тази област. Позиции като анализатор на съответствието, специалист внос и търговия и инвестиции офицер всички могат да бъдат опции.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Online Международна търговия в Малайзия - Вземете Online Международна търговия в Малайзия. All Online информация Международна търговия. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Международна търговия, Малайзия Filter

Магистър по бизнес администрация

Meritus University
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Магистър по бизнес администрация е портал както за технически, така и за нетехнически професионалисти със степени на каквато и да е дисциплина за повишаване на кариерата си въ ...

Научете повече