MBASTUDIES

Online Международен маркетинг в Малта - Международен маркетинг програми в Малта

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

В международните пазарни курсове и програми, частни лица да се запознаят с начините, по които маркетингови принципи се прилагат в няколко държави. Теми могат да включват разработване на стратегия, идентифициране пазар, стока и услуга промоция и различни маркетингови среди.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Online Международен маркетинг в Малта - Вземете Online Международен маркетинг в Малта. All Online информация Международен маркетинг. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Международен маркетинг, Малта Filter

MBA с международен маркетинг (Университет на Честър)

Global College Malta
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Кампус

Университет за MBA Честър със специализация по международен маркетинг

Научете повече