MBASTUDIES

Online Международен маркетинг в Испания - Международен маркетинг програми в Испания

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Магистърска степен степен по Международен маркетинг, което прави акцент в пазарните отношения в международен обхват, да се ползват няколко слоеве на обществото, като например на фирма или националната икономика. Тя дава на студентите солидна основа на практиките и принципите на пазарна експертиза.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Online Международен маркетинг в Испания - Вземете Online Международен маркетинг в Испания. All Online информация Международен маркетинг. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Международен маркетинг, Испания Filter

MBA в международния маркетинг

EU Business School
MBA
Март 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Маркетингът на продукти и услуги е важен аспект на всеки бизнес. Разбирането на нуждите на потребителите и ефективното им предлагане са ключови за успеха им. Тази програма оси ...

Научете повече