close

Филтри

Преглед на резултатите

Online Международен бизнес в Форт Лодердейл - Виж за Международен бизнес програми в Форт Лодердейл

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въ… Научете повече

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Програмите MBA по международен бизнес са магистратури, които се фокусират върху международни корпорации. Студентите придобиват напреднали умения в сфера на международна търговия и научават за особеностите на бизнеса в условия на различни култури.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Форт Лодърдейл, Флорида, е град, известен със своите уникални канални системи, които са общи с туристи. В града има солидна образователна система, която води до множество обществени и частни институции, които възлизат на повече от двадесет. С пет големи университети и шепа колежи, различна степен и магистърски програми могат да бъдат спечелени тук.

Online Международен бизнес Oslo - Вземи си Международен бизнес в Форт Лодердейл. Съберете цялата програма Международен бизнес информация. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship
Форт Лодердейл, Съединени Американски Щати

Готови сте да станете бизнес лидер на глобален пазар. За да направите това, трябва да знаете как да се справите с предизвикателствата и възможностите на постоянно променящата ... +

Готови сте да станете бизнес лидер на глобален пазар. За да направите това, трябва да знаете как да се справите с предизвикателствата и възможностите на постоянно променящата се глобална икономика. NSU Edge ви дава конкурентно предимство. MBA с основен международен бизнес ви подготвя да отговорите на нуждите на всяка стартираща, нестопанска или многонационална корпорация, оперираща по целия свят. Ще научите от бизнес мениджърите на Fortune 500 и други лидери в индустрията как да управляват успешно през границите и в различни културни и институционални среди - получавайки задълбочено разбиране на отделните правителствени политики и различни икономически, политически, социални и културни условия. -
MBA
Редовно
Задочно
21 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук