MBASTUDIES

Online Международен бизнес в Обединени Арабски Емиерства - Международен бизнес програми в Обединени Арабски Емиерства

Магистърската степен по бизнес администрация, или MBA, се присъжда на тези, които завършат програма с акцент върху управлението в сфера на бизнеса. Такива програми основно са насочени към изучаване на финанси, счетоводство, човешки ресурси и други теми, свързани с бизнеса.

Студентите, които следват в магистратури MBA по международен бизнес, се подготвят за лидерски и управленски позиции в международни организации и фирми. Учебната програма може да включва бизнес курсове, лидерство, консултиране, избор на работни ресурси.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Образование в Обединените арабски емирства, има своите предимства: слънце, море, пясък, безмитни доходи след дипломирането си и някои от най-добрите университети в залива допълнение region.In, редица високо класирана университети, установени в други държави имат браншови кампуса в Обединените арабски емирства.

Online Международен бизнес в Обединени Арабски Емиерства - Вземете Online Международен бизнес в Обединени Арабски Емиерства. All Online информация Международен бизнес. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Международен бизнес, Обединени Арабски Емиерства, Дистанционно обучение Filter

MBA в международното управление на бизнеса

Imperial School of Management
MBA
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Това е глобално желаната програма за MBA, специално разработена за хора с високи постижения, които са готови да направят следващата важна стъпка по време на кариерата си. ...

Научете повече