MBASTUDIES

Online Маркетинг в Малта - Маркетинг програми в Малта

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Маркетингът се занимава с промоция на продукти и услуги, което е твърде важно за функциониране и успешно развиване на един бизнес. В програми по маркетинг студентите изучават пазарни тенденции, стратегии и провеждане на маркетингови изследвания.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Online Маркетинг в Малта - Вземете Online Маркетинг в Малта. All Online информация Маркетинг. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Маркетинг, Малта Filter

MBA с международен маркетинг (Университет на Честър)

Global College Malta
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Кампус

Университет за MBA Честър със специализация по международен маркетинг

Научете повече