MBASTUDIES

Online Маркетингов мениджмънт в Централна Америка и Карибите - Търси програми Маркетингов мениджмънт - Маркетингов мениджмънт в Централна Америка и Карибите

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Програмите по маркетингови изследвания обхващат широк брой теми, принципи и техники, които могат да се прилагат в съответна област. Тук студентите могат да придобият лидерски качества и да развият умения за ефективен маркетинг, маркетингово планиране въз основа на данни и изследвания.

Централна Америка е централната географски район на Северна и Южна Америка. Той е най-южният, isthmian част на Северна Америка континент, който се свързва с Южна Америка, от югоизток.

Online Маркетингов мениджмънт в Централна Америка и Карибите - Вземи си Маркетингов мениджмънт Централна Америка и Карибите. Съберете цялата информация Online Маркетингов мениджмънт, спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Маркетингов мениджмънт, Централна Америка и Карибите Filter

Магистър по бизнес администрация със специалност маркетинг

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey
MBA
Ян. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
испански
Кампус

Всички наши академични програми са лицензирани от образователния съвет на Пуерто Рико (CEPR) и акредитирани от Комисията за висше образование на средните държави (MSCHE) и от ...

Научете повече