$close

Филтри

Преглед на резултатите

Online Маркетингови науки в Mexico City - Виж за Маркетингови науки програми в Mexico City

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисципли… Научете повече

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

В курсовете по маркетинг и комуникации студентите се научават да създават маркетингов план въз основа на изследвания на пазара и прилагане на маркетингови принципи. Тези програми се предлагат в различни форми: от програми за сертификат до пълноценни академични програми. Освен други, тук се изучават стратегии за разработване на брандове чрез изучаване на потребителски тенденции за приемане на решения.    

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Мексико-членка има известни и Гранд училищната система след Мексико Сити. Основният университет, Universidad Autónoma дел Estado де Мексико, предлага богата броя на курсовете на местните и чуждестранни студенти. Това е идеалното място за образование, особено за тези, които се нуждаят от много възможности в различни области на изследване.

Свиване
Прочетете повече за образованието в Мексико
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
UNIR - Mexico
Mexico City, Мексико

Да знаеш как да управляваш компания е също толкова важно, колкото да можеш да управляваш потенциала и възможностите на работещите в нея, както и всички актуални международни т ... +

Да знаеш как да управляваш компания е също толкова важно, колкото да можеш да управляваш потенциала и възможностите на работещите в нея, както и всички актуални международни тенденции, свързани с маркетинга. С маркетингово ориентираната MBA ще имате всички инструменти, от които се нуждаете, на една ръка разстояние, както на теоретично, така и на практическо ниво, с което ще придобиете стратегическа визия за бизнеса, ще развиете управленски умения и ще се снабдите с лидерски умения и предприемаческа инициатива. -
MBA
Редовно
18 месеца
испански
Онлайн обучение