MBASTUDIES

Online Маркетингови науки в Малта - Маркетингови науки програми в Малта

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Програми по маркетинг и комуникации са необходими при разработване на рекламни кампании, които имат цел да популяризират един продукт или услуга на пазара. Студентите се научават да създават реклама за телевизия, радио, дигитални медии и печатни кампании.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Online Маркетингови науки в Малта - Вземете Online Маркетингови науки в Малта. All Online информация Маркетингови науки. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Маркетингови науки, Малта Filter

MBA с международен маркетинг (Университет на Честър)

Global College Malta
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Кампус

Университет за MBA Честър със специализация по международен маркетинг

Научете повече