MBASTUDIES

MBA в Шах Алам, Малайзия, Разгледайте MBA програми в Шах Алам.

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Селангор Градът е известен с добра популация на студентите, които търсят следдипломно и докторска степен по хуманитарни науки и изкуства. UNISEL Universiti Селангор е един от най-добрите университети на Малайзия.

MBA Шах Алам. Вземете MBA степен в Шах Алам. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Шах Алам тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Sunway University
MBA
Ян. 2021
<
Online & Campus Combined
<
Редовно
<
Задочно
<
6 седмици
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Подадено от Университетско висше училище по бизнес (VGSB), MBA обхваща широк кръг от дисциплини по бизнес и мениджмънт, за да ви подготви за позиции в C-Suite. Подгответе своя ...

Научете повече

Стратклайд MBA в Малайзия

CDC Management Institute
Задочни и вечерни MBA
Ян. 2021
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;6 години
Английски
Кампус

The Strathclyde MBA в Малайзия, управляван от развитие CDC Management (M) Sdn Bhd е с гъвкав стил на доставка, включващи непълно работно време и открити елементи от обучението ...

Научете повече