MBASTUDIES

Online Логистика в Нигерия - Логистика програми в Нигерия

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Обменът на стоки и услуги на пазара постоянно се развива, така че компаниите търсят в хората, които имат отлични лидерски качества в областта на логистиката. Наличието на MBA в Logistics ви предостави най-новите познания и умения по отношение на управлението на веригата за доставки, от планиране, изпълнение и контрол на ефективното и ефикасно съхранение и поток на стоки и услуги на пазара.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Нигерия е сред Западна Африка страни, които предлагат най-доброто качество изследователски ориентирани студенти интерактивни и дори ефективно висше образование. Тази страна има няколко най-ефективните университети, които се намират на най-добрите в Африка и дори в целия свят като водещият е Университета на Лагос.

Online Логистика в Нигерия - Вземете Online Логистика в Нигерия. All Online информация Логистика. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Логистика, Нигерия, Дистанционно обучение Filter

MBA във веригата за доставки, доставката и логистиката

Westford University College
MBA
Диплома PGDip
<
Редовно
<
Задочно
Кампус
Онлайн обучение

Този курс е структуриран по начин, че обучаемият ще получи двойно сертифициране, следдипломна авансова диплома по веригата за доставки и управление на логистиката, присъдена о ...

Научете повече