MBASTUDIES

Корпоративно управление в Лондон. Научете за програми по Корпоративно управление в Лондон! Корпоративно управление

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Корпоративно управление в Лондон. Вземете MBA в Лондон. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Лондон тук! Корпоративно управление

1 резултата за Корпоративно управление, Лондон Filter

MBA строителство корпоративно управление

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Германия, Биберах + 5 Още
MBA
Януари 2020
<
Редовно обучение
<
12 седмици
Немски
Campus

Изискванията към мениджърите в строителната индустрия са все по-взискателни и сложни. В допълнение към техническите познания икономически, правни и организационни умения, какт ...

Научете повече