MBASTUDIES

Online Корпоративна социална отговорност – CSR в Мадрид - Виж за Корпоративна социална отговорност – CSR програми в Мадрид

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

КСО, което е съкращение от "корпоративна социална отговорност", е изучаването на подпомагане на корпорации, организации с идеална цел и правителствени агенции да балансират своите финансови приоритети с този на връщане към общността и подобряване на социалния им образ. Тези усилия да ги направи по-благоприятни за потребителите, както добре.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Online Корпоративна социална отговорност – CSR Oslo - Вземи си Корпоративна социална отговорност – CSR в Мадрид. Съберете цялата програма Корпоративна социална отговорност – CSR информация. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Корпоративна социална отговорност – CSR, Мадрид Filter

Магистър по бизнес администрация и управление (MBA) - устойчивост, иновации и предприемачество

CMI Business School
MBA
Окт. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
9&nbsp;-&nbsp;10 месеца
испански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Нашата програма за отговорна MBA е уникална, наистина трансформативна и иновативна програма за високи постижения, която да развие изцяло вашите таланти и способности за съзнат ...

Научете повече