MBASTUDIES

Online Корпоративна социална отговорност – CSR в Германия - Корпоративна социална отговорност – CSR програми в Германия

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Компаниите вече търсят в лидери, които могат да произвеждат отлични резултати, но без да се пренебрегва отговорност в икономическата и социалната среда като цяло. Един MBA в корпоративната социална отговорност се фокусира върху бизнес етиката и обществените виждания за бизнес практики и финанси. Учениците научават да има дългосрочна перспектива за бизнес отношения и иновации, които могат да имат положителен принос към световната икономика.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Online Корпоративна социална отговорност – CSR в Германия - Вземете Online Корпоративна социална отговорност – CSR в Германия. All Online информация Корпоративна социална отговорност – CSR. Спестете време и се свържете с училището тук!

2 резултата за Корпоративна социална отговорност – CSR, Германия Filter

MBA + ma в отговорно управление

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
Задочни и вечерни MBA
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Двойна Специалност: MA на отговорно управление на комбинирана с MBA

Научете повече

MBA в КСО

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
18 месеца
Английски
Кампус

Акредитираният магистърски курс на FIBAA предлага уникална програма за лидерство и управление, за да подготви студентите за кариера в НПО. ...

Научете повече