MBASTUDIES

Програми по Контрол на управлението. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Постигането на магистърска степен по бизнес администрация е впечатляващо постижение. Налице само след завършване на бакалавърска степен, тя илюстрира пълно и задълбочено разбиране на предмета, особено на бъдещите работодатели.

Какво представлява MBA в управлението на управлението? Счетоводните процеси във всеки бизнес субект са предназначени не само за обработка на финансовите изисквания на бизнеса, но и за добавяне на информация към процесите на вземане на решения, за да се постигнат най-добрите резултати за бизнеса. Контролът на управлението е практиката да се използва правилно информацията, за да се променят процесите на вземане на решения чрез конкретни стратегии и влиятелни елементи. Например, използването на бюджети за измерване на ефективността на мениджъра би било действие на управленския контрол.

Ползите от такава програма вероятно ще достигнат отвъд кариерата ви и в личния ви живот. Вероятно можете да очаквате да развиете полезни способности като управление на пари, управление на времето и засилени социални умения.

MBA в мениджмънт контрол ще варира в разходите, в зависимост от региона, в който се намира училището и самата школа. Разходите биха могли да станат по-лесно управляеми, като се избере да се вземат някои класове онлайн, а не в традиционна класна стая. Специфична информация за цената на програмата можете да получите директно от училището.

Кариерите в областта на управлението на управлението обхващат всички отрасли. Може да изберете да работите във финанси като администратор на голяма корпорация. Друга възможност е да откриете, че пътят към вицепрезидента, президента или главния изпълнителен директор на малки и големи компании е отворен за вас с магистърска степен. Можете също да изберете да потърсите длъжността директор на човешки ресурси или ръководител на операциите.

Училищата по света предлагат програми като тази, в университета и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Контрол на управлението Filter

MBA в корпоративните финанси, одит и КОНТРОЛ

Grupo Tiradentes
MBA
Март 2021
<
Редовно
<
407 часове
Portuguese (Brazil)
Кампус

адекватни часа; известни професори и експерти на местния пазар; инфраструктура, съвместим със стандарта изискването на нашата целева аудитория; практически опит и наличието на ...

Научете повече