MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Програма MBA

Спечелете на пълно работно време MBA в 11 месеца до една година.

Cimba MBA

Като студент MBA, ще имате възможност да спечелите международен MBA степен от най-висок ранг, AACSB-акредитиран университет на Айова Tippie Колеж по бизнес, и проучване на два континента по протежение на пътя.

Нашата Пълен работен ден и на непълно работно време MBA програми започват на нашия Paderno дел Грапа кампус, където ще бъде потопен в курсови и семинари, включително теми като икономиката, човешките ресурси, ново строителство предприятие, глобален маркетинг, производство и операции, и лидерство и личностно развитие. Нашите завършващи студенти MBA пътуват към Университета на Айова за последния месец, за да завърши на реалния свят, разбира бизнес симулация, получи вътрешен поглед към американски компании, и да получи тяхната степен на официална университет на Айова Tippie Колеж по бизнес церемония дипломирането.

Образователна философия CIMBA на: Знанието, Процес, Behavior

Cimba MBA

Нашата Leadership Institute е предназначена за подпомагане образователна философия CIMBA, която включва стълбовете на знания, процес, и поведение. Тази философия помага да развият умения да превръщат идеите в практически иновации и ефективно да управлява и води другите към по-високи нива на производителност.

Той също така ви дава достъп до един от най-пълните, силно персонализирани коучинг програми в САЩ и в чужбина. Студентите имат една по-една сесии с треньори, които да им помогнат да засегне въпроси като управление на ежедневния стрес и конфликти, разработване на по-добри социални умения, адаптиране към социални преходи, и повече. Нашите MBA студенти също имат възможност да научат основните умения коучинг като даване и получаване на обратна връзка, с молба мощни въпроси, активно слушане, слушане на потенциал в други, и като посредник.

достъпни програма

Цената да присъстват на нашата програма MBA Краен резултат е далеч под това на друг престижен частен Италия и Европа-базирани програми MBA. Актуални студенти и възпитаници имат достъп до всеобхватни ресурси кариерни услуги в Университета на Айова Tippie Колеж по бизнес, който включва поддръжка лична търсене на работа, обяви за работа, възпитаници и бизнес връзки, и повече.

Пълен работен ден MBA

Спечелете MBA в Италия през малко от година

Cimba пълно работно време MBA

Уникален Краен MBA програма ви позволява да учи в Италия и Съединените щати, докато печелите международен MBA степен от 11 месеца. Тази динамична и ускорена програма е известен с висококачествени курсове, подкрепени от акредитация от най-висок ранг Университета на Айова Tippie Колеж по бизнес. Курсовете се преподават на английски език от топ американски и европейски преподаватели, и, при завършването, ще печелят международно призната диплома от Университета на Айова.

Нашата Краен MBA програма е предназначена да ви помогне да развиете ключови компетентности MBA, като същевременно намали разходите и времето, свързани с инвестирането в бъдещето си. Много програми MBA вземат две години, за да завърши, което изисква учениците да излязат на работната сила за по-дълго и да плащат повече в обучение. В CIMBA, можете да завършите степен по-малко от година, докато са били потопени в управленски икономиката, човешките ресурси, ново строителство предприятие, глобални маркетингови стратегии, производствени и оперативни, лидерски и личностно развитие, и повече.

Както MBA студент на пълно работно време, вие ще започнете обучението си в нашия Paderno дел Грапа кампус в Северна Италия. Докато сте тук, вие ще вземат класове и мрежа с нашите студенти на непълно работно време MBA (повечето от които живеят и работят в Италия и в Европа). Ще се прилага също така това, което можете да научите в класната стая към реалния свят на управление чрез групови занимания, гост-лектори, фирмени пътувания и др. Лидери от северна Италия малки предприемачески фирми и мултинационални компании, както и CIMBA възпитаници са чести гост-лектори в нашите класни стаи MBA. Много от тези лидери и възпитаници също така да наеме CIMBA студенти да участват в консултации проекти, както и за стажове и на пълен работен ден.

The Full-време MBA програма обхваща периода от септември до юли. През последния месец, ще пътуват до Университета на Айова в САЩ, за да завърши на реалния свят на бизнес симулация Разбира се, че включва всички аспекти на вашите MBA проучвания. Докато сте там, вие ще получите вътрешен поглед към американски компании, участва в официална церемония дипломиране, и получавате вашата степен от Университета на Айова Tippie Колеж по бизнес.

Почасова MBA

Спечелете MBA Почасова в Италия

Cimba непълно работно време MBA

Предлага уникална и удобна двугодишен Почасова MBA програма на нашия кампус в Paderno дел Грапа, който се отличава с високо качество американското образование, подкрепена от акредитация от Университета на Айова Tippie Колеж по бизнес. Курсовете се преподават на английски език от американски и европейски преподаватели. При завършване, студентите получават диплома по бизнес администрация от Университета в Айова, който е международно призната.

Почасова CIMBA на MBA програма се провежда в събота и неделя и е предназначена да ви помогне да разработят основни MBA умения, като управленски, лидерство и умения за личностно развитие, които можете да приложите в работното си място по време на седмицата. Дните са дълги и вълнуващи, имитиране на интензивна и взискателна света на бизнеса. Ще бъде потопен в счетоводство, икономика, мениджмънт в организациите, финансово управление, специални семинари, лидерство и личностно развитие, както и повече.

Вие ще започнете обучението си по нашия Paderno дел Грапа кампус в Северна Италия, където ще се прилагат наученото в класната стая към реалния свят на управление чрез групови занимания, гост-лектори, както и повече. В последния месец на втората си година, ще пътуват до Университета на Айова в САЩ, за да завърши на реалния свят на бизнес симулация Разбира се, че включва всички аспекти на вашите MBA проучвания. Докато е там, вие ще получите вътрешен поглед към американски компании и получавате вашата степен от Университета на Айова Tippie Колеж по бизнес на официална церемония дипломирането.

Последна актуализация Февр. 2017

За учебното заведение

For two decades, CIMBA has educated students from 50-plus countries and is proud to have more than 10,000 alumni living and working around the world.

For two decades, CIMBA has educated students from 50-plus countries and is proud to have more than 10,000 alumni living and working around the world. Свиване

Акредитации

AACSB Accredited