MBA-obrazovanie.com

Намерете MBA програми в Испания тук!

Топло време, дълги плажове, приятелски настроени хора и богата културна история — Испания има какво да предложи на студентите за прекарване на свободното си време. Институциите, изброени по-долу, също така имат сериозно отношение към академичните резултати. Най-добрите MBA програми в Испания, изброени по-долу, се фокусират върху разработване на аналитични, стратегически и организационни умения, като същевременно се придържат към лидерска етика, актуални и бъдещи бизнес тенденции.

Програмите MBA в Испания се предлагат във вид на редовни, вечерни и задочни форми, така че всеки един студент ще намери подходящ за себе си вариант. Независимо дали се връщате към образованието след известно време работа в бизнес сфера или сте наскоро завършили бакалавърска бизнес програма, магистратурите MBA в Испания ще ви помогнат да подобрите лидерските, предприемаческите и иновационните си умения. Следвайте в магистратури MBA в Испания и добавете към резюмето си няколко конкурентни предимства, като същевременно се насладите на културата на Испания.

Прочетете повече за програмите MBA в Испания, изброени по-долу. Можете да поискате по-подробна информация за всяка от програмите MBA в Испания!

Резултати Filter

Международни MBA

ITAE Business School
Кампус Редовно обучение 12 месеца Октомври 2019 Испания Badajoz

Магистърската бизнес администрация International HispanoLuso (MBA IHL) е създадена, за да отговори на нарастващата нужда на компаниите да включат младите професионалисти в съвременна, полезна и адаптирана към бизнес реалност в най-международния си профил.

MBA в дигиталния маркетинг

Geneva Business School Barcelona Campus
Кампус Редовно обучение 18 месеца Февруари 2020 Испания Barcelona

Master of Business Administration (MBA) с магистърска степен по дигитален маркетинг е предназначен да ви екипира с уменията, необходими за ангажиране на аудитория чрез дигитални медии и ефективно да продава вашия бизнес чрез тези мрежи.

MBA в международните отношения

Geneva Business School (GBS)
Кампус Редовно обучение 18 месеца Февруари 2020 Швеция Geneva Испания Barcelona + още 2

Този MBA е предназначен да даде на студентите дълбоко разбиране за влиянието на международните отношения и геополитическите фактори върху оперативното управление и бизнес успеха. След завършване на тази програма студентите ще бъдат подготвени за работа в международни области като човешки права, дипломация, контрол на въоръженията и международни договори.

Магистърска степен по бизнес администрация - MBA формат 100% онлайн

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Онлайн обучение Задочно обучение 1500 часове Февруари 2020 Испания Madrid

Магистърската степен по бизнес администрация - MBA формат 100% онлайн е интензивно пътуване към лично

MBA в свободното време

EU Business School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Испания Barcelona Швеция Geneva Montreux Германия Munich + още 6

Туризмът е най-бързо развиващата се индустрия в днешния бизнес свят, а компаниите продължават да изискват мениджъри с академична квалификация, които да им осигурят конкурентно предимство в този силно конкурентен и процъфтяващ сектор. Този специалист изследва съвременните теории, практики и бизнес модели, които представляват областта на туризма и свободното време. Фокусирайки се върху развитието на управленски умения и стратегическо мислене, тази програма ще предостави ключовите компетенции, необходими в индустрията, като същевременно разработи разбирането на учениците за нуждите на международното и междукултурното управление.

Международни MBA Барселона - Ню Йорк

EAE Business School International
Кампус Редовно обучение 12 месеца Октомври 2019 Испания Barcelona

Международният MBA Барселона / Ню Йорк е разработен, така че участниците да могат да разширяват и разширяват знанията си в управлението и администрацията на бизнеса, да работят с основните инструменти за управление и да укрепват своите управленски умения и компетенции. Това е магистърска степен по мениджмънт, насочена към разбиране на всички области, свързани с управлението на организациите, с пълен преглед на компанията, начина, по който функционира и как тя се организира. Всичко това е обогатено от възможностите за работа в мрежа с другите участващи професионалисти, нашия преподавателски персонал и професионалистите, поканени на нашите конференции, дискусии и дейности, което е от решаващо значение за повишаване на професионалното позициониране.

MBA мениджър

Fundesem Business School
Кампус Редовно обучение Октомври 2019 Испания Alicante

MBA MANAGER на FBS е разработен за професионалисти и мениджъри, които разбират постоянната необходимост от разширяване на знанията си в областта на управлението, за да се адаптират към непрекъснатите професионални предизвикателства на пазара.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

CESTE Business School
Кампус Задочно обучение 2 семестри Октомври 2019 Испания Zaragoza

Магистърска степен по бизнес администрация е магистърска програма за млади специалисти, която предоставя на младите специалисти глобален поглед върху управлението на бизнеса и възможността да започнат професионалната си кариера (чрез „Плана на Карера Професионал“, която CESTE предоставя на всички свои ученици Вече не работя). Програмата осигурява солидна база от знания, инструменти и компетенции в различните области на бизнеса, така че младите професионалисти да придобият усещане за гъвкавост, което е фундаментално за бизнеса днес, като същевременно позволява на професионалистите, в сегашната си работа, да поставят да приложат колкото е възможно повече своите знания и знания.

Магистър по усъвършенстван мениджмънт по закупуване

UADIN Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 650 часове Запитване на информация Испания Spain Online + още 1

Обучението по закупуване е един от най-важните инструменти за осигуряване на растеж на професионална кариера и за определяне на бъдещи перспективи. Както за активните специалисти, така и за тези, които виждат тази дейност като бъдеща опция, програмите на официалния сертифициращ доставчик на доставки предлагат изключителна подготовка, за да се справят успешно с една от най-важните функции на всяка бизнес структура.

международен MBA двуезична

EADA Business School Barcelona
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Испания Barcelona

Методологията отразява companies'demand за професионалисти с умения като: способността да се отрази, способност да действа в условията на промяна, гъвкавост, за да работят в мултифункционални екипи и приспособимост към предизвикателствата на глобалната среда.

Магистърска степен по бизнес управление в Мадрид

GBSB Global Business School
Кампус Редовно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Madrid

Магистърска степен по бизнес управление в Мадрид включва основни управленски и аналитични курсове, като управление на операциите, финансово счетоводство и стратегически мениджмънт, които предоставят на студентите знанията и уменията, необходими за топ мениджърски позиции. В същото време, тази MBA програма дава на студентите напреднало, специализирано обучение по управление на операциите.

Магистър по бизнес администрация

ESIC Business & Marketing School
Кампус Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Madrid

MBA обхваща всички функционални области на една компания, като в същото време предлага специален и различен фокус върху най-новите тенденции в маркетинга и дигиталната икономика. Участниците придобиват умения, инструменти и необходимия начин на мислене, за да развият успешна и глобална професионална кариера.

Специализация MBA в общоуправление

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia
Онлайн обучение Задочно обучение 14 месеца Отворено кандидатстване Испания Madrid Spain Online + още 1

Това MBA в General Management обучава висши ръководители, способни да вземат решения в сложна и променяща се среда, чрез интегрирана визия и задълбочено проучване на различните области на компанията.

MBA (Магистър по бизнес администрация)

ICADE Business School
Кампус Редовно обучение 11 месеца Запитване на информация Испания Madrid

Нашата едногодишна MBA пълен работен ден е насочена към студенти, които не искат да чакат да имат трудов стаж, за да започне си аспирант в бизнеса (0-3 години опит). Програмата предлага детайлна основа на бизнес основи, които ще ви подготвят да влязат в областта на финансите, маркетинга, консултации или общо управление, предоставяне на знания и умения, за да бъде лидер във всяка организация или собствен бизнес.

MBA в хотелиерството и туризма (Официален) - Мадрид

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Кампус Редовно обучение 9 месеца Запитване на информация Испания Madrid

MBA Ostelea-EAE в хотелиерството и туризма в Мадридския университет в Остелея е роден с цел обучение на бъдещи лидери в туристическия сектор: мениджъри, професионалисти и предприемачи, способни да управляват най-високо ниво бизнес проекти в областта на туризма и хотелиер, за това, което засяга по един особен начин развитието на управленски способности и умения от стратегически характер.