MBA-obrazovanie.com

MBA в Barcelona, Испания, Разгледайте MBA програми в Barcelona.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Лица, които вече са спечелили бакалавърска степен и желаят да увеличи още повече своите знания и обучение могат да изберат да печелят магистърска степен по бизнес администрация, или MBA. Един MBA е двугодишна програма, която може да помогне в подготовката висшисти за кариера в лидерство и мениджмънт в света на бизнеса.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Като втори по големина град в Испания, Барселона е столица на Каталуния област. Той има над 4 милиона жители. Това е оживен град, който е домакин на хиляди туристи годишно. Той е дом на университета на Барселона и др.

MBA Barcelona. Вземете MBA степен в Barcelona. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Barcelona тук!

Резултати Filter

Международни MBA

ENEB
Онлайн обучение Задочно обучение 18 месеца Септември 2019 Испания Barcelona

International MBA има за цел да предостави на ръководителите и мениджърите интегрирана, трансверсална и глобална визия за общо управление. Той е предназначен за онези хора и професионалисти, които желаят да подобрят и увеличат своите знания в управлението и администрирането на компании, да работят с основните инструменти за управление и да засилят своите умения и компетенции в рамките на дадена организация.

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 1 - 1.5 години Запитване на информация Испания Barcelona

Нашите MBA програми са предназначени за динамични млади професионалисти, които искат да проучат европейския пазар, да намерят нови професионални възможности и бизнес партньори, да придобият уникално преживяване да живеят в Барселона - оживен средиземноморски град, най-важният световен бизнес център.

MBA в областта на цифровия бизнес

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Кампус Редовно обучение 750 часове Запитване на информация Испания Barcelona

MBA в областта на цифровия бизнес има за цел да формира визионерски лидери, способни да управляват промяната в нестабилна, несигурна, много сложна или постоянно променяща се среда. Чрез завършване на MBA в Digital Business ще разберете как работи дигитализираната компания и ще можете да я управлявате и организирате, за да проектирате стратегии за растеж, да придобиете солидни познания за бизнес и организационни модели, стратегическо и финансово планиране, гъвкавост, маркетинг, интернационализация и лидерство.

MBA в областта на цифровото предприемачество

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение 1125 часове Запитване на информация Испания Barcelona

В MBA за предприемачи, създадени в сътрудничество със Seedrocket, ние ви помагаме да придобиете опит и знания, за да стимулирате и ускорите стартирането си, да работите в рамките на предприемаческа екосистема и да се поучите от опита на известни наставници, които ще ви помогнат да развиете и ускорите растежа на вашата компания.

MBA онлайн - магистър по цифров бизнес

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение 1125 часове Запитване на информация Испания Barcelona

MBA Online в Digital Business има за цел да обучи специалисти със специфично обучение, способно да управлява дигитални компании и да води промяната в традиционния бизнес. Тази програма за обучение обхваща всички области на знания, специфични за управлението на технологични компании, адаптирани към характеристиките на цифровия свят, където иновациите и промените са решаващи за бъдещето.

MBA в дигиталния маркетинг

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение Редовно обучение 750 часове Запитване на информация Испания Barcelona

За нас имаме магистърска степен по дигитален маркетинг, мощна програма, която обхваща всички необходими области за управление на цифрови компании или традиционни компании, които искат да влязат в цифрова среда. Тази програма ще може да управлява дигитална компания или да насочва вашата компания към дигиталния свят и да разбира всички аспекти, свързани с работата на дигиталните компании, от създаването и стартирането на продукти / услуги, стратегии за растеж, бизнес модели, Придадох планове за превръзки и преговори с клиенти. Tudo isso, използвайки маркетингови стратегии и подвижни методи, които осигуряват бърз и лесен начин за преместване и / или подобряване.

MBA - магистър по бизнес администрация

United International Business Schools
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Белгия Antwerp Brussels Япония Tokyo Испания Barcelona Madrid Швеция Zürich Холандия Amsterdam Италия Milan Geneva + още 14

х

Магистърска степен по бизнес администрация и управление

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

MBA - магистър по бизнес администрация и мениджмънт ще ви предостави изчерпателни познания в областта на маркетинга, финансите, човешките ресурси, обществените поръчки, както и в останалите основни бизнес области, със специален акцент върху комуникацията и управлението на талантите. По този начин Учителят ще ви предостави знания за прилагането и формулирането на успешни стратегии, базирани на специфичните нужди на всяка организация, като вземете изчерпателен контрол през целия процес на изпълнение, изпълнение и оценка.

Global MBA

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Онлайн MBA Global Business School OBS се фокусира върху развитието на компетенции и умения, необходими за управлението на глобални предприятия. Особеното на програмата е да предостави на участниците на всички необходими за успешното управление фирми с висок компонент на интернационализация и иновационни инструменти в различни отговорни постове за контрол ...

MBA в сферата на хотелиерството и туризма

OSTELEA - Escuela de Turismo
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Испания Madrid Barcelona

МВА в хотелиерството и туризма Ostelea роден с цел да се обучават бъдещите лидери на туристическата индустрия: мениджъри, специалисти и предприемачи в състояние да управляват най-високо ниво, бизнес проекти в сферата на туризма и хотелиерството, за падаща , най-вече в развитието на умения за управление и стратегически умения.

MBA в хотелиерството и туризма (онлайн)

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Онлайн обучение Септември 2019 Испания Barcelona Madrid

MBA в хотелиерството и туризма в Остелеа е роден с цел обучение на бъдещите лидери в туристическия сектор: мениджъри, професионалисти и предприемачи, способни да управляват най-високо ниво бизнес проекти в туризма и хотелиерския сектор, за които тя засяга по много специален начин развитието на управленски способности и умения от стратегически характер.

MBA в хотелиерството и туризма

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Испания Barcelona

Ostelea's Hospitality and Tourism Management MBA е разработена с цел обучение на бъдещите лидери в туристическия сектор: директори, професионалисти и предприемачи, които са оборудвани да управляват бизнес проекти в туристическия и хотелския сектор на най-високото ниво. За тази цел програмата специално се съсредоточава върху развитието на умения и способности на изпълнителната власт от стратегически характер.

Магистър по бизнес администрация в Барселона

GBSB Global Business School
Кампус Редовно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистър по бизнес администрация в Барселона е трансформационна програма, която вдъхновява студентите да се развиват както лично, така и професионално. Програмата MBA в Барселона прилага най-новата методология на преподаване, казуси, ситуационен анализ, симулационни игри и практически занятия, които предоставят практически знания, приложими към динамичната и модерна бизнес среда.

Магистърска степен по бизнес управление в Барселона

GBSB Global Business School
Кампус Редовно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Програмата за магистърска степен по бизнес управление в Барселона е насочена към устойчиви практики, бизнес етика, предприемачески дух, силни лидерски умения и иновативно решаване на проблеми, подготовка на бизнес професионалисти, които ще карат света да промени и трансформира бъдещето на бизнеса. MBA в операционното управление в Барселона разглежда задълбочено основите на управлението на веригата за доставки, планирането и контрола на производството, управлението на проекти, анализа на операционните стратегии и управлението на операционните системи.

Магистърска степен по бизнес маркетинг в Барселона

GBSB Global Business School
Кампус Редовно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Програмата за магистърска степен по маркетинг в Барселона включва основни управленски и аналитични курсове като управление на операциите, финансово счетоводство и стратегически мениджмънт, които предоставят на студентите знания и умения, необходими за топ мениджърски позиции. В същото време тази магистърска степен по бизнес администрация в Барселона предлага на студентите възможност да придобият напреднало специализирано образование в различни области на маркетинга.