MBA-obrazovanie.com

MBA в Barcelona, Испания, Разгледайте MBA програми в Barcelona.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Лица, които вече са спечелили бакалавърска степен и желаят да увеличи още повече своите знания и обучение могат да изберат да печелят магистърска степен по бизнес администрация, или MBA. Един MBA е двугодишна програма, която може да помогне в подготовката висшисти за кариера в лидерство и мениджмънт в света на бизнеса.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Като втори по големина град в Испания, Барселона е столица на Каталуния област. Той има над 4 милиона жители. Това е оживен град, който е домакин на хиляди туристи годишно. Той е дом на университета на Барселона и др.

MBA Barcelona. Вземете MBA степен в Barcelona. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Barcelona тук!

Резултати Filter

Международни MBA

ENEB
Онлайн обучение Задочно обучение 18 месеца Септември 2019 Испания Barcelona

International MBA има за цел да предостави на ръководителите и мениджърите интегрирана, трансверсална и глобална визия за общо управление. Той е предназначен за онези хора и професионалисти, които желаят да подобрят и увеличат своите знания в управлението и администрирането на компании, да работят с основните инструменти за управление и да засилят своите умения и компетенции в рамките на дадена организация.

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 1 - 1.5 години Запитване на информация Испания Barcelona

Нашите MBA програми са предназначени за динамични млади професионалисти, които искат да проучат европейския пазар, да намерят нови професионални възможности и бизнес партньори, да придобият уникално преживяване да живеят в Барселона - оживен средиземноморски град, най-важният световен бизнес център.

MBA в областта на цифровия бизнес

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Кампус Редовно обучение 750 часове Запитване на информация Испания Barcelona

MBA в областта на цифровия бизнес има за цел да формира визионерски лидери, способни да управляват промяната в нестабилна, несигурна, много сложна или постоянно променяща се среда. Чрез завършване на MBA в Digital Business ще разберете как работи дигитализираната компания и ще можете да я управлявате и организирате, за да проектирате стратегии за растеж, да придобиете солидни познания за бизнес и организационни модели, стратегическо и финансово планиране, гъвкавост, маркетинг, интернационализация и лидерство.

MBA в областта на цифровото предприемачество

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение 1125 часове Запитване на информация Испания Barcelona

В MBA за предприемачи, създадени в сътрудничество със Seedrocket, ние ви помагаме да придобиете опит и знания, за да стимулирате и ускорите стартирането си, да работите в рамките на предприемаческа екосистема и да се поучите от опита на известни наставници, които ще ви помогнат да развиете и ускорите растежа на вашата компания.

MBA онлайн - магистър по цифров бизнес

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение 1125 часове Запитване на информация Испания Barcelona

MBA Online в Digital Business има за цел да обучи специалисти със специфично обучение, способно да управлява дигитални компании и да води промяната в традиционния бизнес. Тази програма за обучение обхваща всички области на знания, специфични за управлението на технологични компании, адаптирани към характеристиките на цифровия свят, където иновациите и промените са решаващи за бъдещето.

MBA в дигиталния маркетинг

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение Редовно обучение 750 часове Запитване на информация Испания Barcelona

За нас имаме магистърска степен по дигитален маркетинг, мощна програма, която обхваща всички необходими области за управление на цифрови компании или традиционни компании, които искат да влязат в цифрова среда. Тази програма ще може да управлява дигитална компания или да насочва вашата компания към дигиталния свят и да разбира всички аспекти, свързани с работата на дигиталните компании, от създаването и стартирането на продукти / услуги, стратегии за растеж, бизнес модели, Придадох планове за превръзки и преговори с клиенти. Tudo isso, използвайки маркетингови стратегии и подвижни методи, които осигуряват бърз и лесен начин за преместване и / или подобряване.

Международни MBA

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Barcelona

International MBA има за цел да обучи лидери, способни да управляват компания и да прилагат стратегии от глобална гледна точка. Тази програма за обучение ще ви предостави основните инструменти за управление, необходими за заемане на високи отговорности в международни организации.

Магистърска степен по бизнес администрация и управление

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

MBA - магистър по бизнес администрация и мениджмънт ще ви предостави изчерпателни познания в областта на маркетинга, финансите, човешките ресурси, обществените поръчки, както и в останалите основни бизнес области, със специален акцент върху комуникацията и управлението на талантите. По този начин Учителят ще ви предостави знания за прилагането и формулирането на успешни стратегии, базирани на специфичните нужди на всяка организация, като вземете изчерпателен контрол през целия процес на изпълнение, изпълнение и оценка.

MBA - магистър по бизнес администрация

United International Business Schools
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Февруари 2020 Швеция Zürich Белгия Antwerp Испания Barcelona Brussels Madrid Япония Tokyo Холандия Amsterdam Италия Milan Geneva + още 14

х

Global MBA

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Онлайн MBA Global Business School OBS се фокусира върху развитието на компетенции и умения, необходими за управлението на глобални предприятия. Особеното на програмата е да предостави на участниците на всички необходими за успешното управление фирми с висок компонент на интернационализация и иновационни инструменти в различни отговорни постове за контрол ...

MBA в сферата на хотелиерството и туризма

OSTELEA - Escuela de Turismo
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Испания Madrid Barcelona

МВА в хотелиерството и туризма Ostelea роден с цел да се обучават бъдещите лидери на туристическата индустрия: мениджъри, специалисти и предприемачи в състояние да управляват най-високо ниво, бизнес проекти в сферата на туризма и хотелиерството, за падаща , най-вече в развитието на умения за управление и стратегически умения.

MBA в международен бизнес мениджмънт

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 - 12 месеца Септември 2019 Испания Barcelona + още 2

Вашият ключ към бизнеса в световен мащаб. Овладяването на уменията за външна търговия и международните бизнес отношения са ключовите фактори за успех за стартиране или затвърждаване на вашата кариера като глобален предприемач.

Магистър по международно управление на проекти

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 10 - 12 месеца Септември 2019 Испания Barcelona + още 1

Между успеха и провала има добро управление на проекти или липса на такива. Кой иска да се провали? Отговорът на този въпрос е причината ръководството на проекта да се превърне в звезда за компании през последните години. Превръщането на целите в реалност може да бъде по-лесно да се каже, отколкото да се направи за много компании. Настоящата бизнес среда е хиперконкурентна и глобализирана, където промяната се случва всеки ден. Това означава, че компаниите трябва да вземат бързи решения, докато не са сигурни какво може да бъде следващото. Един от начините за устойчивост на растежа е да се гарантира, че е налице добър план и да се възползвате от промените, вместо да ги виждате като пречки. Най-успешните компании материализират идеите, като превръщат тези промени в проекти и ги изпълняват чрез добре планирано управление на проекти. Тази магистърска програма по управление на проекти е проектирана от BEBS , за да преподава на студентите как да станат ефективни преводачи на цели за техните компании. След завършване на курса студентите ще могат да превърнат идеите в осезаеми резултати.

Магистър по международно управление на туризма и хотелиерството

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 10 - 12 месеца Септември 2019 Испания Barcelona + още 1

Магистър по международно управление на туризма и хотелиерството се състои от запознаване с актуални теми, фокусирани върху сектора на туризма и управлението на човешкия капитал и влиянието му в туристическия пазар, както и насърчаване на иновациите и еволюционните подобрения в тази област. Тази степен има за цел да развие кариерата на студенти като директори, областни мениджъри или предприемачи, като им даде възможност да придобият необходимите знания и умения за вземане на решения в този сектор.

Master International в управлението на веригата за доставки

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 10 - 12 месеца Септември 2019 Испания Barcelona + още 1

Международният магистър по управление на електронната верига на доставките има за цел да разработи необходимите критерии, за да ви даде възможност да разполагате с ясен, актуален и изчерпателен преглед на операциите и да разберете как те ефективно и ефективно взаимодействат в настоящата ни среда.