MBASTUDIES

MBA в Dame Street, Република Ирландия, Разгледайте MBA програми в Dame Street.

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

MBA Dame Street. Вземете MBA степен в Dame Street. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Dame Street тук!

Резултати Filter

Executive MBA (задочно обучение)

Trinity College Dublin – MBA programs
EMBA
Септ. 2020
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Независимо дали искате да проследите текущата си кариерна траектория или да завъртите в изцяло нова посока, Trinity Executive MBA определя учебно пътуване, което помага на сту ...

Научете повече

Пълен работен ден MBA

Trinity College Dublin – MBA programs
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Едногодишната MBA Trinity е повече от програма за обучение - това е смяна на игри. Независимо дали искате да проследите текущата си кариерна траектория или да завъртите в съвс ...

Научете повече