MBASTUDIES

Информационни технологии в Индия. Научете за програми по Информационни технологии в Индия.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Тази специалност е комбинация от бизнес и образование информационните технологии. Това означава, че MBA IT учебната програма обхваща технически познания, както и методология за бизнес. Освен, че по тази специалност обхваща и ИТ и телекомуникационни технологии за управление.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Информационни технологии в Индия. Вземете MBA в Индия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Индия тук!

2 резултата за Информационни технологии, Индия Filter

MBA в информационните технологии

Exeed School of Business and Finance
MBA
Септ. 2020
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Една година MBA (магистър по бизнес администрация) в управлението на информационните технологии е цялостна програма, предназначена за ИТ специалисти, които очакват управленска ...

Научете повече

PGDM в големи данни (еквивалентно на MBA)

Goa Institute of Management
MBA
Юни 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Според бюро по трудова статистика на САЩ, длъжностите на бизнес анализаторите се предвижда да нараснат с 22% до 2020 г. Според неотдавна McKinsey ...

Научете повече