MBASTUDIES

Информационни технологии в Германия. Научете за програми по Информационни технологии в Германия.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

MBA в информационните технологии е програма, предназначена за тези, които искат да изградят кариера в областта на IT. Тъй като технологиите непрекъснато разработва и нови компютърни програми, приложения и софтуер се появяват, ИТ специалисти сега са един от тези силно желан работни места в световния пазар. Магистърска степен по информационни технологии осигурява теоретични и приложни фондация в лидерство, управление и финанси, с акцент върху изпълнението и разбиране на новите технологии в IT сектора.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Информационни технологии в Германия. Вземете MBA в Германия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Германия тук!

1 резултата за Информационни технологии, Германия Filter

Магистърска степен по мениджмънт на информационните технологии

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Франция, Париж + 7 Още
MBA
01 Oct 2020
<
Редовно обучение
Английски
Campus
Online

Програмата за магистърска степен по мениджмънт на информационните технологии е предназначена да посрещне нововъзникващото пазарно търсене на ИТ специалисти. Студентите трябва ...

Научете повече