MBASTUDIES

Програми по Информационен мениджмънт. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Магистър по бизнес администрация е следващата стъпка в обучението Ви в бизнеса след завършване на бакалавърска степен. Тя илюстрира пълното разбиране на предмета на бъдещите работодатели.

Какво представлява MBA в управлението на информацията? Разбирането как да събирате, обработвате и разпространявате информация в днешния бързо развиващ се и променящ се бизнес свят е безценен. MBA в управлението на информацията може да ви даде умения, необходими за превъзходство, като се основавате на вашите познания за информационни бази данни, софтуер за обработка на данни и системи, както и методи за анализ и количествени измервания. Вероятно ще откриете, че програмата ви предлага необходимите инструменти за преодоляване на разликата между данните и резултатите, като правилно анализира и обработва тази информация.

Предимствата на такава програма може да достигнат далеч извън вашите професионални цели и да ви помогнат да постигнете личен растеж. Не само ще научите неща като технологичен дизайн и развитие, но често можете да придобивате умения като управление на времето и организация.

Разходите за програма като тази варират в зависимост от няколко фактора, като местоположението и формата на програмата. Можете да получите конкретни ценообразуване и разходи директно от училището по избор.

Кариерите в областта на управлението на информацията обхващат целия спектър. Може да изберете да влезете в позиция, в която изпълнявате дизайна и развитието на потребителски опит за частна корпорация като информационен специалист. Позиции в правителството също са на разположение, като работни места като специалисти по събиране на данни и анализ или стратегически мениджър. Друга възможност е да получите позиция като писател или редактор за публикация в индустрията или като учител в институция за висше образование. Може също така да откриете, че сте в състояние да предложите обучение за продължаващо обучение на служители, работещи в тази област, като консултант.

Училищата в много части на света предлагат степени като тази, както в университета, така и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Информационен мениджмънт Filter

MBA в бизнес администрация: Управленски информационни системи

University of Nicosia
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 семестри
Английски
Campus

Програмата MBA University of Nicosia има за цел да осигури на студентите солидна основа за бизнес обучение, което им позволява да станат ефективни мениджъри навсякъде в днешна ...

Научете повече

MBA в управление на информационните технологии

Boise State University College of Business & Economics
MBA
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Campus

Осигурява висока търгуеми и уникални умения, необходими за ефективно функционира в тези ръководни длъжности ...

Научете повече

MBA в управлението на информационните технологии

Institute of Accountancy Arusha
MBA
Февруари 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Campus

Тази програма е направен специално за висшисти и мениджърите на средно ниво, които имат намерение да се разбере ролята на информационните технологии в областта на стратегическ ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация (MBA): Акцент в управлението на информационните технологии

National American University
MBA
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Campus

Концентрацията в управлението на информационните технологии е предназначена да обучи мениджъри в областта на интернет / кибернетичната сигурност. Бюрото за трудова статистика ...

Научете повече