MBASTUDIES

Информационен мениджмънт в Съединени Американски Щати. Научете за програми по Информационен мениджмънт в Съединени Американски Щати.

Магистърската степен по бизнес администрация, или MBA, се присъжда на тези, които завършат програма с акцент върху управлението в сфера на бизнеса. Такива програми основно са насочени към изучаване на финанси, счетоводство, човешки ресурси и други теми, свързани с бизнеса.

Техническите средства, чрез които се обработват информация и етични съображения на управлението на хора формират двата стълба на повечето програми за управление на информацията. Студентите, завършили тези програми може да се очаква по-големи възможности в избраните от тях кариера.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Информационен мениджмънт в Съединени Американски Щати. Вземете MBA в Съединени Американски Щати. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Съединени Американски Щати тук!

2 резултата за Информационен мениджмънт, Съединени Американски Щати Filter

MBA в управление на информационните технологии

Boise State University College of Business & Economics
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Кампус

Осигурява висока търгуеми и уникални умения, необходими за ефективно функционира в тези ръководни длъжности ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация (MBA): Акцент в управлението на информационните технологии

National American University
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Концентрацията в управлението на информационните технологии е предназначена да обучи мениджъри в областта на интернет / кибернетичната сигурност. Бюрото за трудова статистика ...

Научете повече