MBASTUDIES

Програми по Инженерен мениджмънт. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Докато някои хора могат да бъдат използвани, за да върши чудесна работа за инженерингова компания, мениджърите трябва да имат възможност да влияят на добра работа. Получаването на магистърска степен по бизнес администрация в Engineering Management може да ви даде инструменти, необходими, за да успее във водещи другите във вашия отдел инженерство.

Какво е MBA в Engineering Management? Тази степен се стреми да подготви висшисти за висши ръководни длъжности в производството или инженерна индустрия. Докато по отношение на основни понятия, свързани с бизнеса и мениджмънта, учениците също да проверяват производствени стратегии, управление на веригата за доставки и технологии. Програмите могат да траят от една до две години, и много от тях се изисква един проект да бъде завършен преди дипломирането.

Приходи си магистърска степен по бизнес администрация в управлението на инженерни е чудесен начин да се придвижва в по-висока разплащателната кариера. Много курсове може да бъде попълнен онлайн, което също прави такива програми привлекателни за студентите средата на кариера.

Колко си MBA озовава ви струва до голяма степен зависи от това къде ходят на училище и колко време програмата продължава. Цената на приема на курсове онлайн, може да се различава от лекуващия клас на територията на колежа. За да разберем напълно свързаните разходи, важно е внимателно да проучат програмите се обмисля.

Получаването на MBA в Engineering Management е добра идея за тези, които само началото в бизнеса или за тези, които вече са установени в кариерата си. Повечето възпитаници на такава програма, в крайна сметка работят като мениджъри за инженерингови фирми, които те печелят, след като техните проучвания и много опит. Образованието, придобит от донесла такава степен позволява на завършилите да се впишат в която няколко висши длъжности във всички видове бизнес.

В много случаи, за да се прилагат за такава програма MBA, кандидат-студенти просто трябва да кандидатствате онлайн. Може да се наложи да се получава бакалавърска степен или имат съответна трудов стаж, за да бъде прието за някои програми.За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

3 резултата за Инженерен мениджмънт Filter

MBA в областта на международния индустриален мениджмънт

Esslingen University of Applied Sciences
Германия, Esslingen
MBA
01 Sep 2020
<
Редовно обучение
<
3 семестри
31 May 2020
Английски
Campus

Завършилите MBA Esslingen работят в срещата на бизнеса и академичните среди в международно ориентирани индустриални предприятия и компании, в голямо разнообразие от функции. Н ...

Научете повече

Магистърска програма по управление на технологиите (MBA / MA)

NIT Northern Institute of Technology Management
Германия, Хамбург
MBA
01 Oct 2020
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
24 месеца
15 Jul 2020
Английски
Online & Campus Combined
Campus
Online

Направете следващата стъпка в кариерата си! Магистърската програма на NIT (MA / MBA) в областта на технологичното управление Ви подготвя за отговорни ръководни и управленски з ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация в инженерното управление

Salem University
Съединени Американски Щати, Carmel
MBA
Април 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
12 месеца
Английски
Online & Campus Combined
Campus
Online

12-месечната 36-кредитна МВА в инженерното управление ви подготвя да контролирате повече от променливите, които влияят на инженерните процеси. ...

Научете повече