MBASTUDIES

MBA в Jaipur, Индия, Разгледайте MBA програми в Jaipur.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Jaipur удвоява като столица освен че е най-големият в щата Раджастан. Това е добре проектирани и планирани град известен износител бижута през по-голямата континента Азия. Осем университетите могат да бъдат намерени тук, заедно с много други висши учебни заведения.

MBA Jaipur. Вземете MBA степен в Jaipur. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Jaipur тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация в управление на събития и връзки с обществеността

Nest Academy, India
MBA
Юли 2020
<
Редовно
<
2 години
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Магистър по бизнес администрация (управление на събития и връзки с обществеността) подготвя учениците за успешна кариера в управлението на събития, като им дава добре закръгле ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация в спортен мениджмънт

Nest Academy, India
MBA
Юли 2020
<
Редовно
<
2 години
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Магистърът по бизнес администрация (спортен мениджмънт) предлага интензивен, практически подход за получаване на необходимите умения за процъфтяване в спортния свят. Този курс ...

Научете повече