MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Texas. Научете за програми по Икономически изследвания в Texas! Икономически изследвания

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

MBA икономика е наистина известна степен програмата и различни специалисти се насочват към него. Това е така, защото тази специалност е предназначен да помага на корпоративните лидери в разбирането на финансовата инфраструктура на света. Отделно от това, по тази специалност също така помага с различни техники за управление.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Икономически изследвания в Texas. Вземете MBA в Texas. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Texas тук! Икономически изследвания

2 резултата за Икономически изследвания, Texas Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA): Акценти счетоводство

National American University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Austin

Счетоводната концентрация ви подготвя да вземате етични счетоводни решения, като се съсредоточите върху основните концепции и теории за бизнеса, както и върху бизнес етиката.

MBA програма

Lamar University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 16 - 24 месеца Януари 2020 Съединени Американски Щати Beaumont + още 1

Програмата за MBA в Lamar University е обединила с, Leadership Beaumont, търговската камара на Beaumont и SETX YPO, за да предлагат семинари и работа в мрежа. Настоящите студенти, възпитаници на LU и млади професионалисти в общността имат възможност да научат бизнес теми от видни членове на общността и бизнес лидери.