MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Oklahoma. Научете за програми по Икономически изследвания в Oklahoma! Икономически изследвания

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Наличието на MBA по икономика ви насочва към една обещаваща кариера в корпоративния свят. Частни финансови организации и банки са някои от компаниите, които можете да приложите в и не само това, можете да търсите в обществените организации. Добре платена кариера като икономист, финансов консултант, обучител, регионални ръководни длъжности, статистик и демограф са някои от вашите потенциални възможности за работа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Икономически изследвания в Oklahoma. Вземете MBA в Oklahoma. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Oklahoma тук! Икономически изследвания

1 резултата за Икономически изследвания, Oklahoma Filter

Macc / MBA

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Norman

A двойна магистърска програма съчетава бизнес администрация с Магистър по счетоводство.