MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Norman. Научете за програми по Икономически изследвания в Norman! Икономически изследвания

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

MBA икономика е сред най-популярните градуса се преследват. Степента ви позволява да научите на международните икономически политики, наред с общите умения за управление на бизнеса. MBA икономиката ви помогне да се ловува високо платена работа в областта на икономиката и управлението на бизнеса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Norman, град, разположен в Оклахома, САЩ е известна с високата си образование и изследователски съоръжения. Повече от 30 000 местни и проучване превключвател студент в университети и колежи на града.

Икономически изследвания в Norman. Вземете MBA в Norman. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Norman тук! Икономически изследвания

1 резултата за Икономически изследвания, Norman Filter

Macc / MBA

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Norman

A двойна магистърска програма съчетава бизнес администрация с Магистър по счетоводство.