MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Wayne. Научете за програми по Икономически изследвания в Wayne! Икономически изследвания

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

MBA икономика е сред най-популярните градуса се преследват. Степента ви позволява да научите на международните икономически политики, наред с общите умения за управление на бизнеса. MBA икономиката ви помогне да се ловува високо платена работа в областта на икономиката и управлението на бизнеса.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Икономически изследвания в Wayne. Вземете MBA в Wayne. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Wayne тук! Икономически изследвания

2 резултата за Икономически изследвания, Wayne Filter

Концентрация на MBA в счетоводството

William Paterson University of New Jersey
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Wayne

Счетоводната концентрация ще даде възможност на студентите да преследват образователно-квалификационна степен "бакалавър", която отговаря на образователните изисквания за изпити по КПП, докато се подготвят за своите изпити по КПД.

Концентрация на MBA в областта на финансите

William Paterson University of New Jersey
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Wayne

Финансовата концентрация ще даде възможност на студентите да завършат курс по MBA, докато се подготвят за своите CFA изпити.