MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Maryland. Научете за програми по Икономически изследвания в Maryland! Икономически изследвания

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Икономиката е вид социална наука, която разглежда развитието и тенденциите в консумирането и разпределянето на богатството и материалните ценности в обществото. Той изучава поведението на организациите и населението и как те взаимодействат с ресурсите.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Икономически изследвания в Maryland. Вземете MBA в Maryland. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Maryland тук! Икономически изследвания

3 резултата за Икономически изследвания, Maryland Filter

магистър по бизнес администрация (счетоводна следа)

Franklin P.Perdue School of Business, Salisbury University
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Salisbury

В допълнение към общите курсове по MBA, студентите, които желаят да преминат счетоводната пътека, трябва да завършат още 3 допълнителни курса.

Финансово управление на MBA

University of Baltimore, Merrick School of Business
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Mount Vernon + още 3

Специализацията на MBA за управление на финансовите резултати ви предлага много възможности да научите за финансовото управление на даден бизнес, оценявайки инвестициите в ценни книжа и други активи, както и общата структура и функциониране на финансовите институции и пазари. Можете да избирате курсове, които да ви позволят да завършите или обща финансова специализация, или специализации, насочени към корпоративните финанси, управлението на инвестициите или финансовите институции.

Гъвкава MBA - Финансов бизнес

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 33 месеца Август 2020 Съединени Американски Щати Baltimore + още 1

Гъвкава MBA с концентрация във Финансовия бизнес - онлайн