MBA-obrazovanie.com

Икономически изследвания в Hempstead. Научете за програми по Икономически изследвания в Hempstead! Икономически изследвания

Като се има предвид мощността на MBA и вратите се отваря, мрежата предлага и решаване на проблеми, умения Тя учи, бизнес учениците трябва да бъдат по-ангажирани в образованието си и да направи съзнателно усилие да се разбере това, което искат да се измъкнем от им MBA степен.

Наличието на MBA по икономика ви насочва към една обещаваща кариера в корпоративния свят. Частни финансови организации и банки са някои от компаниите, които можете да приложите в и не само това, можете да търсите в обществените организации. Добре платена кариера като икономист, финансов консултант, обучител, регионални ръководни длъжности, статистик и демограф са някои от вашите потенциални възможности за работа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Хемпстед, щата Ню Йорк е дом на 750 000 жители, което го прави вторият по големина в щата след Ню Йорк. Тя се обслужва от стабилна училищен район и в рамките на своите граници, има различни институции, предлагащи различни програми.

Икономически изследвания в Hempstead. Вземете MBA в Hempstead. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Hempstead тук! Икономически изследвания

3 резултата за Икономически изследвания, Hempstead Filter

Mba в данъчното облагане

HOFSTRA UNIVERSITY
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Hempstead

Програмата MBA подготвя студенти за ръководни длъжности в различни видове организации. Програмата се основава на основни бизнес компетенции и функционална специализация, за да придаде на студентите си умения за анализ на решения и стратегическа перспектива за бизнес проблеми.

Магистър по бизнес администрация в професионална счетоводна отчетност

HOFSTRA UNIVERSITY
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Hempstead

Целта на магистърската администрация по професионална счетоводна отчетност е да подготви студенти, които нямат бакалавърска подготовка за придобиване на лиценз в счетоводството в Ню Йорк, както и за ръководни длъжности в различни видове организации.

Mba в счетоводството

HOFSTRA UNIVERSITY
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Hempstead

MBA в счетоводната програма подготвя студенти за ръководни длъжности в различни видове организации. Програмата се основава на основни бизнес компетенции и функционална специализация, за да придаде на студентите си умения за анализ на решения и стратегическа перспектива за бизнес проблеми.